25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 24 de novembre de 2017

  El CNL de Lleida participa a la 26a Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa

  Ja fa cinc anys que el grup Amateurs del CNL de Lleida treballa les habilitats comunicatives en català a través del teatre

  Alumnes i participants del programa Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida formen el grup de teatre Amateurs del CNL de Lleida, que enguany ha participat a la Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa.

  La representació teatral va tenir lloc dissabte 18 de novembre al Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida, amb el títol L'or reflecteix els meus sentiments. L'argument reflexionava sobre el materialisme i la frivolitat, amb uns personatges ficticis que, sovint, podien transmetre similituds amb la realitat.

  Es tracta d'una activitat engrescadora i distreta, que permet crear vincles de relació entre el grup i, alhora, facilita l'adquisició d'habilitats comunicatives en català d'una manera amena i entretinguda. El grup Amateurs del CNL de Lleida treballa obres teatrals vives i actuals, amb una interpretació acurada, que els exigeix superar el repte d'enfrontar-se a la por escènica.

  L'èxit de l'experiència queda avalat no només per l'entusiasme del públic assistent, sinó sobretot per la valoració positiva que en fan els protagonistes mateixos, per tot el que n'extreuen de positiu en la millora de les seves habilitats i aptituds comunicatives, i per l'enfortiment de les xarxes emocionals i de relació que estableixen entre ells.

  La Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa, «Fono» 2017, compta amb 17 companyies locals, que pujaran als escenaris de la Sala 1, Sala 2 i Espai 3 del Teatre Municipal de l'Escorxador els caps de setmana entre el 7 d'octubre i el 17 de desembre.
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter