25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimarts, 14 de novembre de 2017

  Alumnes dels cursos de català de Lleida visiten els Pous de Gel i la Font dels Tritons

  Amb aquesta visita guiada, els alumnes tenen l'oportunitat de conèixer elements referents del patrimoni històric, arquitectònic i paisatgístic del municipi

  La visita va tenir lloc dimecres 8 de novembre i va comptar amb les explicacions i els comentaris a càrrec d'un tècnic especialitzat.

  Visitar una instal·lació d'aquesta envergadura suposa un descobriment important per a aquests alumnes, la majoria dels quals han arribat fa poc a Catalunya. Per a alguns d'ells, és el primer contacte amb escenaris històrics de l'entorn, que connecten amb episodis viscuts i formes d'organitzar-se de la societat.

  La visita va ser molt agradable i amena. Hi van assistir 13 alumnes, que van gaudir molt d'aquests espais tan espectaculars. Van participar atentament de les explicacions del guia, amb preguntes i comentaris. També van aprofitar el recorregut fins als Pous de Gel per visitar la Font dels Tritons, situada al costat de la pujada a la Seu Vella.

  Aquesta descoberta els ajuda a entendre aspectes de la idiosincràsia pròpia del context on viuen. Això, de la mà de la llengua que estan aprenent, els permet la pràctica de la conversa en català fora de l'aula, amb espais d'ús informal i distès.

  Enllaços relacionats
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter