25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 6 de novembre de 2017

  S’engega la 7a edició del programa "Llengua.cat" a Ràdio Tortosa

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre engega una nova edició del programa "Llengua.Cat", dins del magazín La Punta del Diamant

  L'espai "Llengua.Cat" va néixer l'octubre de 2010, amb la finalitat de donar a conèixer exclusivament notícies relacionades amb la llengua catalana, les activitats del CNL, informacions referides al cinema en català, a les indústries culturals catalanes i a la presència de la llengua en les tecnologies de la informació i la comunicació.

  Des de setembre de 2013, el programa també compta amb la secció fixa "El Diccionari", que en aquesta ocasió tractarà sobre expressions i frases fetes.

  Les col·laboracions amb les emissores locals consoliden un canal de comunicació dels objectius del Consorci amè i divulgatiu, que contribueix a informar sobre aspectes de llengua, alhora que apropa el CPNL al territori i el fa visible en la societat.

  La secció s'emet cada dilluns a les 10.30 h i està conduïda per Núria Mora, cap de Continguts de Ràdio Tortosa, i Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter