25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dijous, 19 d'octubre de 2017

  L’Oficina de Català de la Garriga i Ràdio Silenci preparen noves càpsules de llengua catalana

  Voluntaris de català de la Garriga es posen davant dels micròfons de Ràdio Silenci per gravar falques de llengua per a la població

  Els voluntaris de català que formen el quintet "Els Muts" van enregistrar noves càpsules de llengua el passat 11 d'octubre als estudis de Ràdio Silenci. Es tracta d'espais radiofònics de català que s'emeten trimestralment.

  En aquesta ocasió es van gravar falques sobre paraules que venen de l'anglès, però que estan catalanitzades. Així mateix, es faran correccions d'expressions que, per influència del castellà, s'acostumen a utilitzar malament i s'explicarà l'origen d'algunes de les paraules que es fan servir habitualment.

  Les gravacions s'emetran tres cops al dia, amb l'objectiu d'enriquir el bagatge de llengua tant dels voluntaris que hi participen com dels oients. De retruc, el fet de practicar la llengua a través d'un mitjà de comunicació com la ràdio suposa una manera àgil i entretinguda de promoure l'aprenentatge i l'ús del català.

  El conjunt de càpsules gravades es troba disponible a la pàgina web de Ràdio Silenci.

  Aquest espai de llengua a Ràdio Silenci està impulsat per l'Oficina de Català de la Garriga, del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental.
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter