25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 9 d'octubre de 2017

  El català a les fires de Sant Martirià de Banyoles

  La col·laboració per promoure el català al sector de les fires mostra la voluntat de normalitzar l'ús en tots els àmbits

  El Servei Comarcal de Català del Pla de l'Estany, del Centre de Normalització Lingüística de Girona, col·labora amb l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Banyoles per tirar endavant una campanya de foment del català a les fires de Sant Martirià.

  Les fires, que se celebren a Banyoles del 19 al 23 d'octubre, inclouen, en les bases de participació, informació i recursos per facilitar l'ús del català en aquest context. A més a més, fruit d'aquesta col·laboració, durant la Festa Major de Banyoles, en el recinte on hi ha ubicades les atraccions, sonarà un fil musical en connexió amb l'emissora municipal de Ràdio Banyoles, que emetrà música catalana infantil, pop-rock i d'actualitat.

  Treballar per facilitar el català en tots els àmbits de la societat és l'objectiu clau del Consorci per a la Normalització Lingüística. Fer-ho en un ambient distès i lúdic com és el context d'unes fires, referma la transversalitat i transmet normalitat d'ús. 

  Actuacions com aquesta, de la mà del sector socioeconòmic, garanteixen, a més, que la llengua formi part d'un dels sectors relacionals i comunicatius de més rellevància de la societat.

  Enllaços relacionats
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter