25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 28 de juliol de 2017

  Criquet en català a l’Hospitalet

  Una vintena de persones participen als tallers de criquet en català al Parc de la Torrassa.

  Amb la finalitat de fer visibles els referents culturals de la comunitat sikh de l'Hospitalet i alhora motivar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana entre aquest col·lectiu, el Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet, conjuntament amb el Grup de Joves Panjabi Gabru, va organitzar un taller en català per explicar les característiques principals del criquet.

  Les sessions del taller van tenir lloc en tres divendres -30 de juny, 7 i 14 de juliol- i van permetre als assistents conèixer la normativa d'aquest esport i practicar-lo directament, amb dos partits.

  El Grup de Joves Panjabi Gabru és una entitat local sense ànim de lucre que es mou per l'objectiu de promocionar la cultura sikh a l'Hospitalet, a través de diferents àmbits, com per exemple la música bhangra.

  Les actuacions vinculades amb aquest esport, en estreta relació amb la dinamització de la llengua catalana, es duen a terme des del 2011 al Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet. Fins ara, es tractava d'accions contextualitzades en les dinàmiques de la iniciació esportiva a les escoles i com a projecte d'Aprenentatge i Servei a la Comunitat. En l'edició d'enguany, però, l'activitat s'ha obert a tota la comunitat, la qual cosa s'ha valorat positivament, per l'impacte que ha suposat.

  Enllaços relacionats
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter