25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Dilluns, 17 de juliol de 2017

  Recital de poesia a la Seu Vella de Lleida

  El magnífic claustre del Turó de la Seu va ser escenari de la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua del CNL de Lleida.

  Dimecres 28 de juny, els assistents, una cinquantena de persones, van poder gaudir del recital de poesia a càrrec del grup de rapsodes Tempestat, del curs «L'aventura de la poesia» del Servei Local de Català de Lleida.

  L'acte va començar amb la lectura recitada de la cançó A Hard Rain's A-Gonna Fall (Quin xàfec que caurà) de Bob Dylan, traduïda pels membres del grup -Toni Camí, Mercè Font, Aurora Jové, Joan Marquès i Josep Maria Rovira- i pel professor mateix, el poeta Amat Baró. A continuació, els alumnes van llegir poemes propis i d'altres autors, com Josep Palau i Fabre o Màrius Torres, en el 75è aniversari de la seva mort. El recital es va cloure amb el poema «Tempestat», de Josep M. de Sagarra, que dona nom al grup.

  En el torn dels parlaments, la presidenta del Consell de Centre del CNL de Lleida, Montserrat Parra, el director dels Serveis Territorials de Cultura de Lleida, Josep Borrell, i la coordinadora d'Ensenyament del CNL de Lleida, Laura Corsà, van destacar la bona predisposició i la implicació dels alumnes i dels participants del VxL. 
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter