25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dijous, 22 de juny de 2017

  Maridatge entre flors a Palamós

  25 alumnes i participants del VxL de Palamós coneixen la flora de l'entorn del camí de ronda i acaben amb un maridatge de vins i flors.

  L'activitat va tenir lloc dimecres 21 de juny i va comptar amb l'escenari privilegiat del trajecte del camí de ronda des de la platja de la Fosca de Palamós fins a cala s'Alguer.

  Durant el trajecte, els assistents van poder conèixer el vocabulari relacionat amb aquesta vegetació, amb explicacions tècniques de la mà del botànic Evarist March, director i guia de Naturalwalks. Els alumnes i participants del VxL van combinar les explicacions amb la lectura de poesies i textos relacionats amb les plantes i les flors.

  Al punt d'arribada de cala s'Alguer, el sommelier del celler Espelt va conduir el maridatge dels vins amb les flors de la passejada.

  L'activitat, organitzada conjuntament pel Servei Local de Català de Palamós, del Centre de Normalització Lingüística de Girona, i per la Biblioteca Lluís Barceló Bou, mostra els avantatges de sortir de l'espai habitual de l'aula com a fórmula innovadora i eficaç en l'aprenentatge de la llengua, per practicar la conversa espontània en situacions reals.

  Enllaços relacionats
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter