25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimecres, 26 de juny de 2013

  Lectures en remull

  Blilioestiu

  Com cada estiu, una trentena de biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona apropen els seus serveis a les platges i piscines de la demarcació. En total, es posen a disposició dels ciutadans dues biblioplatges, 22 bibliopiscines i nou altres espais habilitats per a la lectura a l'aire lliure (jardins, parcs, rambles i terrasses). Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d'aquests serveis d'estiu.

  Les biblioplatges i bibliopiscines posen a disposició dels banyistes materials per a diverses edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. També s'ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, l'usuari només ha de presentar algun document que l'identifiqui.

  Els dies i horaris de les bibliopiscines i biblioplatges varien segons el municipi, la majoria comencen entre mitjans de juny i principis de juliol. Pel que fa a les biblioplatges, les dates són les següents: Arenys de Mar (15 de juliol-31 d'agost) i Castelldefels (3 de juliol-30 d'agost).
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter