25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Dilluns, 2 de juny de 2014

  Pere Baltà reflexiona sobre la figura de Paco Candel

  El president de la Fundació Paco Candel és el personatge escollit aquest mes de juny per parlar sobre la migració.

  A través d'algunes preguntes sobre el fet migratori, Pere Baltà ens dóna la seva mirada vers la migració i com aquesta ha contribuït a canviar la seva vida.

  El president de la Fundació Paco Candel ens explica la migració des de la seva experiència quan era tot just un infant. Recorda l'arribada dels immigrants a la fonda que van muntar els seus pares i l'ànsia de llibertat que en plena dictadura venien a buscar aquests nouvinguts.

  La vida de Pere Baltà ha estat marcada en tot moment pel fet migratori, tant per la seva experiència com a ciutadà, com per la seva faceta de periodista i polític. I  conclou que Candel ha estat una figura clau per poder analitzar aquest fet.

  El Consorci  ha participat en la coordinació del projecte Paco Candel: Catalunya un sol poble, juntament amb la Fundació Paco Candel, el Departament de Benestar Social i Família, el Departament d'Ensenyament i el Departament de Cultura per divulgar la figura de Paco Candel i les seves aportacions sobre el fet migratori.

  El projecte del CPNL per participar al programa Paco Candel. Catalunya un sol poble es fa efectiu a través de la difusió dels materials del projecte conjunt, entre els quals trobem diferents materials didàctics, l'organització de conferències, una exposició digital, un fulletó del projecte i, per últim, aquests vídeos de persones que, d'alguna manera, han tingut contacte amb la figura de Paco Candel i que parlen del fet migratori.
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter