25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimecres, 3 d'octubre de 2012

  Fomentem els clàssics!

  Espais Escrits

  El  Consorci per a la Normalització Lingüística i Espais Escrits despleguen el conveni de col·laboració en un projecte de treball conjunt, amb la voluntat de fomentar la lectura dels autors clàssics de la literatura catalana entre els alumnes dels cursos i els membres del programa “Voluntariat per la llengua”.

  Algunes de les activitats que es proposen dur a terme són:

  • realitzar activitats relacionades amb l’escriptor de l’any
  • informar i difondre les activitats i equipaments d’Espais Escrits amb uns cost genèric de 2x1 per als alumnes i membres del Voluntariat per la llengua -
  • vetllar perquè es programin activitats literàries, etc.

  Les activitats que Espais Escrits ofereix als alumnes i membres del VxL són les rutes literàries, organitzades per donar a conèixer el llegat d’autors posant la literatura i el seu paisatge al servei del lector: aspectes biogràfics, fragments de l’obra, el paisatge que acompanya la seva obra... Una de les activitats que es proposa el Consorci per a la Normalització Lingüística, a partir del mapa literari d’Espais Escrits, és elaborar el seu propi mapa literari, a partir de les activitats que duguin a terme els centres de normalització lingüística dels escriptors que hagin triat. En aquest espai del web anirem informant de les diverses accions que des dels centres es duguin a terme en el marc d’aquest projecte.

  0 Comentaris

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter