25 anys fent bategar el català

Centres


Promovem

Llengua i cultura

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dijous, 26 de novembre de 2015

  #ViquiAulaCat

  El Consorci per a la Normalització Lingüística s'ha proposat incorporar a les aules d’enguany, com a tasca significativa d’aprenentatge, escriure i publicar un text a la Viquipèdia i per dur a terme aquesta activitat col·lectiva, ha comptat amb el valuós suport de l’Amical Wiquimedia.

  El fet de planificar un text, d’escriure’l, de revisar-lo i finalment publicar-lo a la xarxa, concretament a la Viquipèdia, converteix l’activitat d’escriure en una activitat plena de sentit. A més, la majoria de textos aportaran nova informació sobre el territori, per tant, entre tots participarem del projecte comú d’informar en català, o en altres llengües si el tradueixen, sobre el nostre territori.

  Enguany, ens hem posat d’acord i tots els alumnes i tots els centres penjaran els seus textos el dia 11 de desembre i difondran l’activitat amb l’etiqueta #ViquiAulaCat. A partir d’aquesta data, que pretén ser l’espurna per incorporar aquesta activitat en molts cursos del Consorci, sempre farem servir l’etiqueta #ViquiAulaCat.

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimarts, 24 de novembre de 2015

  750 anys del naixement de Ramon Muntaner

  Aquest any fa 750 anys que va néixer Ramon Muntaner (1265-1336), el gran cronista medieval català i el Consorci per a la Normalització Lingüística s'ha afegit a la celebració de l'Any Muntaner treballant la seva figura i la seva obra a les aules de català.

  Una de les activitats que hem proposat als alumnes és penjar fotografies relacionades amb el gran cronista a les xarxes socials #RamonMuntanerCPNL .

Més novetats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes