25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dimarts, 24 de setembre de 2013

  "La música en català a debat" a la Bisbal

  La situació actual de la música en català va ser el tema central de la xerrada que Pau Planas, membre fundador de Totmusicat.cat, va portar a terme a la Bisbal el passat divendres, 20 de setembre, en el marc del Correllengua.

  L'entusiasme de Pau Planas es va encomanar ràpidament al públic que va assistir a la xerrada sobre la música en català i la seva repercussió.

  Planas va centrar la seva exposició en el bon moment que viu la música en català actualment i va insistir en la necessitat que tots els grups i músics tinguin el suport necessari dels mitjans de comunicació per poder arribar arreu. Comentava que diversos grups, amb molta activitat en la seva zona geogràfica, no són coneguts arreu del territori i que caldria reforçar la difusió de tota aquesta activitat perquè sigui encara més evident a tot el nostre país.

  Per acabar la seva explicació, Pau Planas va acompanyar el públic a fer un recorregut pels diferents apartats del portal Totmusicat.cat, centrat en tota l'activitat musical del país i els seus protagonistes.

  Al final de l'acte, es va obrir un debat molt interessant en el qual van participar músics com Toni Molina (The Gruixut's i altres grups), Jaume Pla (Mazoni), Jordi Gasull (La Puça Diatònica), Albert Ramos i Gerard Parés (Acousters), etc.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter