25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dilluns, 27 de maig de 2013

  L'Oficina de Català participa a la campanya "L'escriptor a les escoles" a la Bisbal

  Mestres Àvies Recuperadores de Contes a la Bisbal

  Divendres passat, 24 de maig, es va cloure l'edició d'enguany de "L'escriptor a les escoles", una activitat que pretén acostar la literatura catalana als alumnes de primària de la població.

  La primera activitat de l'edició del curs 2012-2013 va tenir lloc el mes d'abril, quan Pepa Contes va fer un recital poètic sobre Joana Raspall a l'alumnat de cicle inicial de les quatre escoles de la Bisbal. El mes de maig va ser el torn de Miquel Martín, que va presentar les seves Llegendes del mar de la Costa Brava als nois i noies de cicle superior. A cicle mitjà van poder conèixer una mica més la figura de Pere Calders, gràcies a la distesa explicació d'Albert Carol, filòleg i bibliotecari, que va combinar imatges, contes i música. Finalment, les Mestres Àvies Recuperadores de Contes van explicar contes als nens i nenes d'educació infantil.

  "L'escriptor a les escoles" és una activitat promoguda per les àrees d'Educació i de Cultura de l'Ajuntament de la Bisbal, amb la col·laboració de l'Oficina de Català de la Bisbal.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter