25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dijous, 9 de maig de 2013

  Lliurament del Premi El Català en un Cove a Mollet del Vallès

  Premi El Català en un Cove, frase guanyadora d'un recull de frases escrites per l'alumnat dels cursos de català per a adults amb motiu dels vint-i-cinc anys del Servei de Català de Mollet

  El dimecres 8 de maig, a les 17 h, a l'aula de català del Centre Cultural La Marineta,  es va lliurar el Premi El Català en un Cove. Alícia Domínguez, regidora d'Educació en representació de l'Ajuntament de Mollet i del Centre d'Estudis Molletans (CEM), va lliurar a la guanyadora un lot de llibres del CEM, perquè pugui conèixer un xic més el patrimoni i la història de Mollet.

  Maria J. Castillo Garrido, dels cursos de català de nivell bàsic 3, va llegir la seva frase davant tot l'alumnat i ens va transmetre l'emoció de ser la persona guanyadora. Maria J. Castillo va començar a estudiar català l'estiu de l'any passat, en un curs intensiu, i ara ja fa el nivell bàsic 3. Com ella molt bé diu a la frase, té el suport des de casa, perquè l'animen en tot moment a parlar en català.

  La llengua catalana o l’idioma català per a mi significa integració: una nova vida, una nova manera d’expressar-me que no coneixia abans d’arribar a Catalunya, però que un cop aquí vaig entendre que és molt important, tant per la seva gent i la seva història. Vull parlar català i també bé, perquè la meva família em dóna suport i m’anima a fer-ho, ja que és la seva llengua materna. Espero ser i sentir-me tan catalana com em sento d’orgullosa de ser dominicana. Aquesta llengua i aquesta terra em dóna una nova oportunitat de sentir-me i poder estar més a prop amb la gent que hi viu.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter