25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 22 d'abril de 2013

  Gran èxit de la Fira de la lectura de Sarrià-Sant Gervasi

  La Fira de la lectura de Sarrià-Sant Gervasi va registrar una bona afluència de públic.

  El 12 d’abril passat, la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona va participar a la Fira de la lectura, que va tenir lloc a la plaça de Sarrià. Es tracta d'una iniciativa impulsada per les escoles públiques que té per objectiu portar la lectura al carrer.

  L'estand del CNL de Barcelona a la Fira de la lectura va oferir jocs en català (endevinalles, embarbussaments i refranys i frases fetes) per a nens i tothom que hi volgués participar. També es va fer difusió dels serveis del CNL per a la ciutadania: es va informar dels cursos, del programa  Voluntariat per la llengua i de la campanya ”I tu jugues, en català”. Cavall Fort va col·laborar repartint revistes entre els participants i, finalment, es van sortejar tres lots de llibres en català.

  La Fira de la lectura va comptar amb la marató de lectura en veu alta, activitat que va presentar Pol Izquierdo, periodista de TV3. Es tractava que els particants anessin llegint diversos textos en veu alta sense parar. A la fira, també s’hi van poder trobr plafons temàtics, diverses exposicions i activitats relacionades amb la lectura.

  A la plaça de Sarrià hi van exposar les diverses parades amb moltes activitats: el Centre de Recursos Pedagògics de Sarrià-Sant Gervasi; el racó de la lectura i la il·lustració, organitzat per les biblioteques escolars; les biblioteques públiques del districte; llibreries del barri; escoles bressols municipals; el racó solidari format pel Banc dels Aliments i la Fundació Assís, i el CNL de Barcelona.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter