25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • Divendres, 19 d'abril de 2013

  Concurs “El català, llengua jove”

  La Direcció General de Política Lingüística convoca un concurs de lemes per fomentar l'ús del català entre els joves

  El concurs “El català, llengua jove” és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura que, amb motiu de Sant Jordi i per commemorar els 100 anys de les Normes ortogràfiques, vol trobar el millor lema per fomentar l'ús del català entre els joves, especialment a les xarxes socials.

  Hi pot concursar qualsevol persona seguidora del perfil Twitter o de la pàgina Facebook Llengua catalana. Per fer-ho haurà d’escriure un lema que fomenti el català entre els joves, especialment a les xarxes socials.Les propostes han de ser originals i inèdites i han d’estar pensades perquè es difonguin fàcilment pels sistemes de comunicació digital habituals entre els joves.

  El lema ha de tenir un màxim de 110 caràcters i s'ha de presentar en català normativament correcte, a través de:

  Twitter: cal fer una piulada amb el lema i afegir-hi #lljove @llenguacatalana.

  Facebook: cal publicar una única actualització al mur de la pàgina Llengua catalana amb el lema. Un cop fet, a causa de les normes de funcionament de Facebook, és indispensable enviar també un missatge amb el mateix contingut i el nom de l'autor a dgpl.cultura@gencat.cat. Si no es fan les dues coses, les aportacions a Facebook no seran tingudes en compte.

  Es valorarà l’originalitat, la creativitat, la capacitat de síntesi, l'impacte i la viralitat que pugui aconseguir el lema proposat.

  El termini de participació comença el 22 d'abril i acaba el dia 10 de maig a les 23.59 h. El guanyador del concurs rebrà una tauleta digital Android amb el sistema operatiu en català. La decisió del jurat es farà pública el 24 de maig.

  La participació en el concurs comporta l’acceptació de les bases completes.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter