25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Divendres, 22 de març de 2013

  Trobada del Club de Lectura Fàcil dedicada al Dia de la Dona a Montornès del Vallès

  Del 28 de febrer i al 21 de març un lot d’exemplars del llibre Tampa de foc, de Núria Martí, que s'inspira en els fets que van donar lloc a la celebració del Dia de la Dona, va estar a disposició dels montornesencs i montornesenques

  Des del 28 de febrer i fins al 21 de març un lot d’exemplars d’aquest llibre va estar a disposició dels usuaris de la Biblioteca de Montornès. El dia 21 de març va tenir lloc la trobada del Club de Lectura Fàcil dedicada a aquest llibre.
  A la trobada hi van assistir unes 10 persones entre les habituals del Club i assistents que s’hi havien apropat perquè el tema, relacionat amb el Dia de la Dona, era del seu interès.
  La tertúlia es va desenvolupar de manera agradable i distesa. Es va parlar sobre el llibre i sobre el temes que hi apareixen reflectits: assetjament sexual, condicions de treball de les dones en el passat i en l’actualitat, immigració...   

   
  S’ha escrit i parlat molt sobre el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, sobre el seu origen i  sobre la seva commemoració, el llibre Trampa de foc (2011, La mar de fàcil editorial) també en parla, però en format de Lectura Fàcil.  Aquest llibre, escrit per Núria Martí Constans, s'inspira en els fets esdevinguts el 8 de març i els apropa als nous lectors en general i, especialment, a les noves lectores.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter