25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dimecres, 6 de març de 2013

  Es convoca el Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp

  Díptic informatiu del premi

  El Servei Comarcal de Català (SCC) de l’Alt Camp convoca, per quinzè any consecutiu, el Premi a la Normalització Lingüística en l’Àmbit Socioeconòmic de l’Alt Camp.

  El Servei de Català convoca aquest premi a l’Alt Camp amb l’objectiu d’afavorir l’extensió de l’ús del català en el sector socioeconòmic, un sector amb una important presència en aquesta comarca.

  El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 8 d’abril i el premi es lliurarà en el decurs de la Nit de Premis de Valls, el pròxim dia 26 de maig. El guardó consisteix en un diploma expedit pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i en una peça artística de l’associació Grup d’Artesans de l’Alt Camp, entitat que col·labora en l’organització del premi.

  Les empreses i els comerços que han estat distingits amb el premi durant aquests anys són els següents: Patates Palau, de Valls (1999); Cafès Líder, de Valls (2000); Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (2001); Calçats Cliben, SA, de Valls (2002); Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Valls (2003); Hipermercat Esclat, de Valls (2004); Morera Cinc, SL, de Valls (2005); Fruita Fresca, de Valls (2006); Reclams. Artur Vives, SA, de Valls (2007); Cooperativa Agrícola de Bràfim (2008); Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp (2009); Fruits SP, de Figuerola del Camp (2010); Cerveses La Gardènia, d’Alcover (2011), i Els Fruits Saborosos, de Vila-rodona (2012).

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter