25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dimecres, 13 de febrer de 2013

  El Servei de Català del Baix Penedès participa al programa Connecta't del Consell Comarcal

  Imatge d'una de les sessions a Sant Jaume dels Domenys

  El Servei de Català del Baix Penedès col·labora en el programa Connecta't del Consell Comarcal del Baix Penedès mitjançant unes sessions informatives per presentar les diferents possibilitats d'aprendre català a la comarca, de manera que cadascú pugui escollir la que s'adapti millor a les seves necessitats.

  De moment, s'han dut a terme dues sessions a Sant Jaume dels Domenys i queda pendent la de Llorenç del Penedès, el 25 de febrer.

  L'objectiu d'aquestes sessions és explicar l'oferta formativa del Consorci per a la Normalització Lingüística, en totes les seves modalitats, amb una incidència especial a la plataforma virtual Parla.cat, així com resoldre dubtes particulars puntuals sobre les acreditacions i les equivalències d'algunes titulacions i informar les persones participants sobre les possibilitats de millorar la seva formació en llengua catalana.

  Així mateix, es facilita als participants la possibilitat de fer una prova de nivell per poder-los orientar sobre quin és el punt de partida recomanat per a la seva formació, d'acord amb els interessos i les necessitats de cadascú, i també se'ls ofereix el servei d'assessorament lingüístic per revisar gratuïtament el currículum i la carta de presentació que aprenen a elaborar durant el curs "Connecta't a la feina amb JBP".

  Programa Connecta't

  Durant els mesos de gener a març, les àrees de Joventut i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès duen a terme actualment el programa "Connecta't a la feina amb Jove Baix Penedès", amb l'objectiu de proporcionar formació a joves aturats per tal de facilitar-los la recerca de feina a través de les noves tecnologies, oferint-los eines bàsiques d'alfabetització digital. Aquest projecte forma part del programa Connecta't de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el Servei d'Ocupació de Catalunya.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter