25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dimecres, 24 d'octubre de 2012

  Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2013 obren el termini de presentació d'originals

  Fins al 15 de gener de 2013 es poden presentar originals als Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2013. En la línia de l'edició d'enguany, només es convoquen els guardons de novel·la, traducció i narrativa curta Tinet. Això sí, els dos primers són dels més ben dotats del món en llengua catalana.

  Així, el de novel·la Pin i Soler està dotat amb 21.000 euros i la Musa de plata; el de traducció Vidal Alcover, amb 12.000 euros i la Musa de plata, i el de narrativa curta Tinet, amb 1.000 euros i la Musa de bronze. 

  "També es mantenen els convenis amb les mateixes empreses com a editores de les obres guanyadores; és a dir, Columna per al Pin i Soler, Edicions 1984 per al de traducció i Cossetània per al de narrativa breu.

  Pel que fa al calendari de presentació dels guanyadors, a diferència de l’any passat, el 2013 es presentaran just després de Sant Jordi, al voltant del mes de maig. Això ha estat fruit de la reflexió de l’organització amb editors, autors i llibreters, que han aconsellat separar l’acte de lliurament de la diada de Sant Jordi, per evitar una excessiva coincidència d’actes.

  La novetat de la darrera convocatòria consistent a presentar els treballs en format electrònic, que també es mantindrà, va donar uns resultats excel·lents. No tan sols es va estalviar temps i diners, sinó que es va poder assegurar correctament la privacitat de la identitat dels autors i es van poder resoldre fàcilment les incidències que es presentaven sobre la marxa." [Extret del web dels Premis Literaris]


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter