25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Divendres, 14 de setembre de 2012

  El CNL de Barcelona presenta els Clubs de lectura de català a la Setmana del Llibre

  Imatge dels participants al Club de lectura de llengua catalana a la Setmana del Llibre.

  En el marc de les activitats organitzades pel CPNL a la Setmana del Llibre en Català, el 13 de setembre, el CNL de Barcelona va presentar els Clubs de lectura de llengua catalana 2012-13, que començaran a finals de setembre a les Biblioteques de Barcelona.

  L'estand del CPNL a la Setmana del Llibre en Català va acollir una sessió de demostració del que són els Clubs de lectura de llengua catalana que cada any organitza el CNL de Barcelona amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona, des de finals de setembre fins a finals de maig. Aquesta sessió va comptar amb tres persones que ja tenen experiència en els Clubs de lectura, dues conductores també del CNL i el coordinador dels Clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona, els quals van fer una tertúlia distesa sobre textos de Pere Calders i Joan Maragall, amb l'objectiu de donar a conèixer com funcionen aquests clubs i explicar les seves experiències com a participants.

  D'altra banda, alumnes i tutors dels CNL de Barcelona i l'Hospitalet de la plataforma virtual  parla.cat van parlar sobre la seva experiència d'ensenyament i aprenentatge en línia.

  La directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Yvonne Grilley; Jaume Ciurana, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i president del CNL de Barcelona; Jordi Manent, director del CNL de Barcelona, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel casals, van ser algunes de les personalitats que van visitar l'estand del CPNL a la Setmana del Llibre en Català.

  Informació relacionada.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter