25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 16 de juliol de 2012

  Les classes de català del CNL de Barcelona, un dels atractius de la fira "Vive! Latinoamérica"

  Diverses autoritats assisteixen a una de les classes que es van impartir a l'estand del CPNL.

  En la setena edició de la fira "Vive! Latinoamérica", celebrada el cap de setmana passat a les Cotxeres de Sants, l'estand del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va rebre un bon nombre de visitants atrets per les classes de català que s'hi van impartir.

  Entre dissabte i diumenge, Lluïsa Garriga, tècnica d'ensenyament del CNL de Barcelona, va fer 10 classes de català de format reduït, a les quals van assistir 90 persones interessades a inscriure's als cursos de català bàsic que ofereix el CNL.

  En realitat, s'hi ha d'afegir una classe més, que va tenir un alumnat ben especial: Xavier Bosch, director general per a la Immigració de la Generalitat; Maria Rosa Fortuny, adjunta de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat; Jordi Manent, director del CNL de Barcelona; Marta Jarque, coordinadora de dinamització del CNL de Barcelona; Aouatif Stitou, adjunta al director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, i Àngel Colom, secretari d'Immigració de CDC. Tots ells van protagonitzar una visita informal i distesa a l'estand de la Generalitat que van compartir la Direcció General per a la Immgració, l'Agència Catalana per al Desenvolupament i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

  La intensa activitat del CNL de Barcelona a la fira també va atreure l'atenció de ràdio Kairos 90.3 FM, adreçada al públic llatinoamericà, que va oferir una entrevista en directe a Blanca Guillén, dinamitzadora del CNL de Barcelona. Guillén va explicar a l'audiència d'aquesta emissora de ràdio els cursos i serveis que ofereix el Centre, així com el funcionament del programa Voluntariat per la llengua.

  Un miler de persones van visitar la setena edició de la fira "Vive! Latinoamèrica" 2012, en què van participar una trentena d'expositors tan diversos com ara partits polítics, empreses de restauració, consultores i institucions oficials.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter