25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimarts, 5 de novembre de 2019

  El club de lectura en veu alta de la Biblioteca Can Casas, de Llinars, combinarà la lectura amb la pràctica de la conversa en català

  Potenciar la lectura i la conversa en català és també un dels objectius del programa Voluntariat per la llengua, per això el grup entrarà a formar part d'aquest programa de foment de l'ús social del català.

  El club de lectura en veu alta de la Biblioteca Can Casas de Llinars, que condueix i dinamitza la professora Carme Pallarès, a partir del novembre combinarà la lectura de llibres de lectura fàcil amb el material del programa 'Llegiu i parleu', de la Direcció General de Política Lingüística, que té com a finalitat reforçar l'aprenentatge i l'ús de la llengua a través de la lectura.

  Les persones que participen en el club de lectura i conversa en català són majoritàriament castellanoparlants i, encara que entenen el català i el parlen una mica, no ho fan amb fluïdesa ni disposen de gaire bagatge lèxic ni expressiu. Es troben els dilluns de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda, a la Biblioteca Can Casas.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter