25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimecres, 30 d'octubre de 2019

  Voluntariat per la llengua al Casal de la Gent Gran M. Aurèlia Capmany de Sant Andreu de la Barca

  El Casal de la Gent Gran M. Aurèlia Capmany de Sant Andreu de la Barca també participa del Voluntariat per la llengua en format de tertúlia

  El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha posat en marxa el Voluntariat per la llengua al Casal de la Gent Gran M. Aurèlia Campmany. L'activitat es desenvolupa amb el format de tertúlia i les trobades tenen lloc cada dilluns i dimecres, de 4 a 5 de la tarda, al mateix Casal de la Gent Gran.

  La dinamitzadora de les tertúlies és Josefina Casañas, professora d'institut jubilada, que s'encarrega que les converses siguin disteses i amenes, que hi participi tothom i que tots agafin confiança i perdin la vergonya. En aquests moments hi assisteixen 12 aprenents. Els nets, activitats que fan habitualment o durant el cap de setmana i altres temes que proposen els mateixos participants formen part del contingut de les converses.

  D'aquesta manera s'ha donat una nova orientació a l'activitat d'aprenentatge de llengua catalana en format de classe que ja es feia al Casal de la Gent Gran i que el SLC sempre havia assessorat a través del dinamitzador Joan Planas, exalumne dels cursos de català i participant del Voluntariat per la llengua en totes les edicions que s'han fet a Sant  Andreu de la Barca.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter