25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Divendres, 25 d'octubre de 2019

  El Club de Lectura Inicial de Pallejà comença el curs 2019-2020

  Pere Calders ha estat l'autor escollit

  L'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha començat el curs 2019-2020 amb una sessió mensual del Club de Lectura Inicial de Pallejà, organitzat amb l'objectiu d'acostar la literatura editada en català als alumnes dels cursos, als membres del grup Xerrem i a totes les persones que vulguin començar a llegir en la nostra llengua.

  Així, durant l'últim trimestre de l'any, en una trobada mensual que es fa a les 11.30 hores del matí al Castell de Pallejà, els membres del Club de Lectura Inicial han llegit Invasió subtil i altres contes de Pere Calders, l'octubre, i llegiran El llibre de la selva de Rudyard Kipling, i Onada de calor de René Appel, el novembre i el desembre respectivament; tots en sengles edicions adaptades.

  Els membres d'aquest club hi participen amb entusiasme i cadascú opina i hi diu la seva. Amb motiu del 25è aniversari de la mort de Pere Calders, els contes d'aquest autor (també homenatjat per la CAL per mitjà del Correllengua 2019) han ajudat a descobrir-ne l'humor, la ironia i la sempre inesgotable capacitat de sorpresa amb què captiva els seus lectors.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter