25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dijous, 24 d'octubre de 2019

  Alumnes del Servei Local de Català de Martorell assisteixen al taller "Doblem en català?"

  Un total de 19 alumnes del nivell Elemental 1 han assistit al taller de doblatge de pel·lícules "Doblem en català?"

  El dimarts 15 d'octubre el alumnes del grup Elemental 1 del Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), s'han convertit, durant dues hores, en dobladors de seqüències de cinema, de sèries d'èxit, i han posat veu a diversos actors i actrius.

  La Direcció General de Política Lingüística i el CPNL organitzen aquests tallers, adreçats als participants en el programa Voluntariat per la llengua i als alumnes de Consorci per a la Normalització Lingüística, a fi de promoure el coneixement i l'ús de la llengua catalana.

  Francesc Fenollosa, professor de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de València i professional del doblatge cinematogràfic i televisiu, ha dinamitzat el taller.

  L'objectiu de l'activitat és facilitar la participació dels aprenents de català en una activitat informal i lúdica, que els animi a parlar en català en un entorn divertit i relaxat i els ajudi a treballar valors socials relacionats amb la llengua com ara el treball d'equip i la cohesió social.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter