25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dijous, 17 d'octubre de 2019

  La xerrada de Jordi Pisa dona el tret de sortida de la 31a edició del Voluntariat a la Garriga

  Una vintena d'aprenents, voluntaris i alumnes de català es reuniren dijous per inaugurar el curs de català i la nova edició del Voluntariat per la llengua.

  L'historiador Jordi Pisa va fer una repàs a la història per mostrar com la innovació la tenim tots a dins nostre, només cal deixar-se anar per avançar i aprendre dels errors, de l'observació, de la reflexió.

  A través d'aquestes paraules, el conferenciant pretenia mostrar com arribem a ser d'emprenedors i a ser bones persones, era una manera de motivar els assistents a seguir endavant per aconseguir allò que es proposin, ja sigui aprendre català com ajudar a qui ho necessiti.

  En Jordi Pisa mostrava que per innovar i aprende cal obrir la perspectiva. D'aquesta manera explicà els orígens de la màquina de vapor, de les ulleres, mostrà com s'inventà la impremta i s'acostà al segle XIX per ensenyar el paper de les dones que comencen a fer-se veure a través del periodisme d'investigació a través de Nellie Blye.

  En aquesta 31a edició s'han creat 16 parelles, la meitat de les quals són aprenents i voluntaris nous que volen començar el Voluntariat i aconseguir una domini de la llengua oral.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter