25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dijous, 10 d'octubre de 2019

  Arrenca el Voluntariat per la llengua a la parròquia de Sant Francesc d'Assís del barri Bellavista de les Franqueses

  Ahir es van presentar sis parelles lingüístiques noves, vinculades a la parròquia de Sant Francesc d'Assís del barri Bellavista de les Franqueses, amb ganes de practicar la conversa en català.

  Aquest dimecres, a les 4 de la tarda, el local de la parròquia de Sant Francesc d'Assís va ser el punt de trobada d'un grup de persones, vinculades a la parròquia, que a partir d'ara s'integren al Voluntariat per la llengua (VxL). S'han format 6 parelles lingüístiques formades per tres voluntàries i sis aprenents. La trobada va ser molt distesa i va servir per donar a conèixer a les parelles el funcionament del programa.

  Bona part de les persones ja havien format part del grup Xerrem, un projecte de la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana) que promou la creació d'espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català. Ara aquest grup de persones ha decidit continuar practicant oralment el català amb persones voluntàries, però ara des del Voluntariat per la llengua.

  Les persones que estiguin interessades a participar al VxL com a voluntàries o com a aprenentes poden adreçar-se per correu electrònic al Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental (vallesoriental@cpnl.cat) o per telèfon (93 879 41 30) i demanar per l'Assumpta Relats. També poden donar-se d'alta per internet a través del web del CNL del Vallès Oriental https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/voluntaris/

  Més informació a: www.vxl.cat


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter