25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Badalona i Sant Adrià Dimarts, 8 d'octubre de 2019

  L'Stefania demana a Halldor Mar un 'Katalonski' fet a Romania, el seu país de naixement

  Alumna i voluntària, va participar en la presentació dels nous capítols de la sèrie

  En aquest acte de presentació, Halldor Mar va tenir com a convidades diverses persones d'origen estranger que han après català, i així va ser com va conversar amb l'Stefania Georgescu, alumna d'S3 al Polidor (de Sant Adrià de Besòs) i voluntària del VxL a L'Heura (Santa Coloma de Gr.). 

  A més de demanar-li un 'katalonski', li va descobrir les semblances entre el romanès i el català, les coincidències en l'humor dels dos països i li va concretar quins són els beneficis d'aprendre català.

  Vols saber quins beneficis té aprendre català, segons l'Stefania?

  La integració en la cultura on vius, la família (i la sogra!), el coneixement del territori  i un valor personal (vol escriure contes per a nens).

  La segona temporada de Katalonski es va estrenar a TV3 aquest diumenge 6 d'octubre. Halldor Mar torna a viatjar pel món per trobar-se amb gent que no és catalana, que ha après català i que aquest fet els ha influït en la seva vida.

  El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració de Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, i amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter