25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Terres de l'Ebre Dijous, 3 d'octubre de 2019

  Comença la temporada 2019-2020 de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

  L'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM) iniciarà el dilluns 7 d'octubre la nova temporada radiofònica, amb la incorporació a la graella de l'espai 'Llengua.cat', amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

  L'espai radiofònic, de 15 minuts de durada, arriba a la seua desena temporada en antena. S'emet els dilluns, a partir de les 10.45 h, dins el magazín matinal 'La Punta del Diamant', dirigit per Núria Mora. 'Llengua.cat' tracta exclusivament de temes relacionats amb la llengua catalana i inclou diferents apartats: actualitat del CNLTE i del programa Voluntariat per la llengua, assessorament i recursos lingüístics, i comentaris lingüístics. 

  Durant els primers mesos d'aquesta temporada, fins a acabar l'any, la secció 'El Diccionari' estarà dedicada a comerntar el lèxic que utilitzava en la seua obra l'escriptor Sebastià Juan Arbó ((Sant Carles de la Ràpita,  28 d'octubre de 1902 - Barcelona, 2 de gener de 1984), amb motiu del 35è aniversari de la mort del novel·lista rapitenc.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter