25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimarts, 1 d'octubre de 2019

  Taller de Doblatge a Martorell amb el doblador al català del Follet Tortuga

  Foto: TaronjaSatsuma (CC BY-SA 4.0)

  Obert a alumnat i a participants en el Voluntariat per la llengua

  El dimarts 15 d'octubre a les 17.15 h tindrà lloc al Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, el taller "Doblem en català?" amb Francesc Fenollosa i Ten, doblador professional. Aquesta activitat, subvencionada per la Direcció General de Política Lingüística, ha estat organitzada pel SLC de Martorell i compta amb el suport de l'entitat local Cinema del Diable.

  Francesc Fenollosa i Ten és professor de català, actor i director de doblatge. Entre més, ha estat la veu del Geni Tortuga a la sèrie Bola de Drac en la versió valenciana (Follet Tortuga en la versió catalana). La sessió de doblatge que conduirà durarà dues hores i mitja i està oberta a la participació de fins a 25 persones provinents dels cursos de català i del programa del Voluntariat per la llengua.

  Davant el micròfon es podran expressar diferents emocions (por, preocupació, alegria, tristesa...) tot jugant, en definitiva, al joc de personatges de ficció. Aquesta activitat lúdica en català facilita que s'estableixin lligams positius entre l'ús del català i les emocions.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter