25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Divendres, 27 de setembre de 2019

  El film d'animació 'Basia' s'estrena en català aquest divendres

  Es podrà veure doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  El film polonès d'animació Basia s'estrena aquest divendres, 27 de setembre, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. El film s'exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

  Marcin Wasilewski i Łukasz Kacprowicz dirigeixen aquest film basat en el personatge creat per Zofia Stanecka i Marianne Oklejak. La Basia té cinc anys i viu a ciutat amb els seus pares, amb el seu germà i amb un amic de peluix. De vegades, com qualsevol infant de la seva edat, s'enfronta a grans problemes i ho fa amb intel·ligència, amb curiositat i amb un sentit de l'humor ben particular...

  Drac Màgic distribueix aquest film que ha estat reconegut primer premi en la categoria infantil al 3rd International Animation Film Festival (Gdansk 2017) i el Premi International Young Audience Festiwal Ale Kino (Poznan 2016).

  A Barcelona, es podrà veure als Cinemes Girona, als Cines Verdi Park i al Zumzeig Cinecooperativa.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter