25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 16 de setembre de 2019

  Saps en quines llengües es juga a la ciutat de Barcelona?

  Aquesta és la pregunta que havien de respondre les persones que van participar el dissabte passat, 14 de setembre, al matí, a la gimcana de la Festa Major del Farró.

  Es va fer un recorregut pel barri on els participants passaven per diferents punts. La sortida i arribada era la plaça Mañé i Flaquer i el primer punt de la gimcana va ser el pati de la delegació del CNL de Barcelona, on hi havia una sopa de lletres gegant en la qual  s'havien de trobar noms de llengües que es parlen a la ciutat (castellà, català, urdú, xinès, rus, panjabi, wolof, rus, anglès...). N'hi havia fins a vint. A més, al pati es podia veure l'exposició duta a terme per la Plataforma Riera de Cassoles sobre els orígens de l'avinguda, aprofitant el canvi del nom del carrer d'enguany.

  En aquesta activitat lúdica, on van participar nens i nenes, famílies i persones de totes les edats, es van regalar adhesius i llapis del programa "I tu, jugues en català?". La finalitat del programa és contribuir a potenciar l'ús de la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

  Els altres punts de trobada de la gimcana van ser al Centre Cívic Vil·la Urània, on el Casal Infantil del centre va organitzar  jocs tradicionals; a la plaça Sant Joaquim, l'Estudi Soriano Camacho hi va dur a terme tallers d'art, i a la plaça Mañé i Flaquer, on es va fer un campionat de futis.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter