25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Divendres, 19 de juliol de 2019

  Montserrat Cloquell, voluntària per la llengua de Pallejà, a la gran final de l'Enigmàrius 2019

  Montserrat Cloquell, voluntària, filòloga i col·laboradora de l'Oficina de Català de Pallejà, ha arribat un cop més a la Gran Final de la Lliga Enigmàrius 2019 de Catalunya Ràdio

  El dilluns 15 de juny a les 11 h s'ha celebrat, a l'Auditori Axa de l'Illa Diagonal, la gran final de la Lliga Enigmàrius 2019 que tot l'any s'emet com un concurs en el programa "El matí de Catalunya Ràdio", de la mà del filòleg i escriptor Màrius Serra. Cal destacar que en aquesta temporada hi han participat més de 5.000 persones.

  L'Oficina de Català (OC) de Pallejà hi ha estat doblement representada. D'una banda, per Montserrat Cloquell, participant del programa Voluntariat per la llengua, filòloga, correctora, activista cultural i gran col·laboradora de l'OC d'aquesta població del Baix Llobregat. I, d'una altra, per Jordi Boladeras, tècnic de l'OC de Pallejà, que també hi ha pogut participar perquè, en aquesta ocasió, s'ha classificat per a la gran final.

  Tots dos han passat una hora divertida intentant resoldre els enigmes que Màrius Serra ha plantejat i seguint de prop la mecànica de la gran final, la qual ha donat com a vencedor Miquel Àngel Gibert, de Sant Joan Despí, per segon any consecutiu.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter