25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dijous, 11 de juliol de 2019

  Lliurament del premi de l'endevinalla de L'Estenedor 158, Mollet del Vallès

  La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 158 ha estat Salva Bernat, seguidora de L'Estenedor des de Montmeló. La pregunta que fèiem era què vol dir estar algú fet una coca. La resposta correcta era la 1. Estar aixafat, desfet, per una causa física o moral. 

  Aquest any, el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un premi especial per a la persona que guanya el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una samarreta inspirada ens els accents diacrítics amb un toc ben simpàtic; un imant de la Superoptimota, també amb els 15 accents diacrítics i, el que diuen que és el més gratificant, una visita guiada pel centre, que ens permet descobrir tota la feina que es fa a l'Institut.  

  Ha estat un lliurament molt especial i emotiu, perquè la Salva coneix el centre, ja que és educadora de l'Escola Can Vila. Li agraïm el seguiment d'aquest concurs i li diem "Enhorabona!".

  Us animem a participar en la propera endevinalla corresponent a L'Estenedor 159. Ara preguntem què vol dir fer l'agost en un negoci?

  1. Tancar per vacances.

  2. Guanyar-hi molt.

  3. Arruïnar-se.

  4. Traspassar-lo a una altra persona.

  Per concursar, heu d'enviar la resposta de l'endevinalla a mollet@cpnl.cat. Molta sort!

  Recull de fotos


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter