25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimecres, 10 de juliol de 2019

  Lliurament dels premis de l'Enigmàtic a Sant Celoni

  El 2 de juny va finalitzar l'Enigmàtic, un joc lingüístic per promoure l'ús de la llengua catalana als comerços d'una manera lúdica, engrescadora i que propicia que les persones vagin als establiments comercials per participar-hi.

  El sorteig del concurs Enigmàtic es va fer el 12 de juny i, el lliurament del premi, el 9 de juliol.

  El Yassin El Haddad ha obtingut una targeta regal de 40 € a bescanviar en una llibreria de Sant Celoni (Els 4 Gats o l'Alguer Set); la seva butlleta ha estat escollida a l'atzar entre totes les encertades.

  La M. Carme Muñoz ha obtingut un val espectacle i sopar al Bar del Teatre Ateneu; la seva butlleta també ha estat escollida a l'atzar.

  El premi participant amb més enigmes encertats va tenir 4 finalistes amb 87 butlletes encertades; després del sorteig de desempat, el premi va ser per a la Carme Renau i ha obtingut un val espectacle i sopar al Bar del Teatre Ateneu.

  Participació

  La participació ha estat un èxit, tant en nombre de participants com en nombre de butlletes. Hi han participat 698 persones i s'han recollit 3.534 butlletes als 88 establiments de Sant Celoni i la Batllòria que han col·laborat en el concurs.

  Recordeu que fins al 23 de juliol, trobareu els enigmes amb la solució a la Biblioteca l'Escorxador.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter