25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Alt Penedès-Garraf Divendres, 5 de juliol de 2019

  Comença una nova edició del Voluntariat per la llengua a Mediona

  El dia 4 de juliol va tenir lloc la presentació d'una nova edició de parelles lingüístiques que participaran al Voluntariat per la llengua (VxL) a Mediona. L'acte, que va tenir lloc al Pantinkillo, local del jovent, va acollir cinc persones.

  La trobada tenia com a objectiu difondre el VxL entre la població i organitzar parelles lingüístiques. A l'acte hi van assistir les persones interessades a participar al programa, el tècnic del Punt d'Informació Juvenil, Joan Rodríguez, i la dinamitzadora del programa a l'Alt Penedès, Gemma Garcia, que va presentar el programa i va donar les orientacions a voluntaris i aprenents que iniciaran aquesta nova edició del VxL.

  Sis participants

  En aquesta nova edició hi haurà un total de sis persones, entre voluntaris i aprenents, que s'han organitzat en parelles lingüístiques per conversar en català. A partir d'aquesta data de presentació, les parelles quedaran per fer les trobades, amb el compromís de conversar en català una hora a la setmana, durant deu setmanes.

  Aquest acte ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Mediona, organisme adherit al VxL. Des de l'any 2008 el programa és present al municipi renovant edicions periòdicament i organitzant parelles lingüístiques entre voluntaris i aprenents de la població.

  Tot l'any

  El Voluntariat per la llengua és obert durant tot l'any i hi pot participar tothom que sigui major d'edat i tingui disponible una hora a la setmana per fer una trobada amb una altra persona per conversar en català. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer directament al Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès (c. de Pere el Gran, 32), en els horaris d'atenció al públic: de dilluns a divendres, de les 10 del matí a les 2 del migdia.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter