25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Diumenge, 30 de juny de 2019

  Bons poetes i bons llibres fomenten la lectura a Pallejà

  L'Ajuntament i la Biblioteca de Pallejà conviden els poetes Jordi Roig i Josep Pedrals, i Jordi Boladeras, de l'Oficina de Català, en presenta sengles llibres

  Jordi Carbonell, regidor de Cultura i Medi Ambient de l'Ajuntament de Pallejà, i Miriam Vaca, directora de la Biblioteca de Pallejà, han donat la benvinguda als poetes Jordi Roig i Josep Pedrals els dies 5 i 18 de juny respectivament. Jordi Boladeras, de l'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha fet una glossa breu tant dels autors com de cada obra en si.

  El dimecres 5 de juny, el poeta Jordi Roig ha presentat Escopir al fang (Redempció), llibre guardonat amb el XLI Premi de Poesia Catalana Josep Maria López-Picó de Vallirana, a la sala polivalent de la Biblioteca de Pallejà.

  Al seu torn, el dimarts 18 de juny, el poeta Josep Pedrals hi ha presentat Els límits del Quim Porta, títol mereixedor del Premi Ciutat de Barcelona 2018 en la modalitat de Literatura Catalana.

  En tots dos casos, els llibres presentats i les respectives posades en escena han despertat l'interès i els aplaudiments de les més de 30 persones que hi han assistit, entre alumnes, voluntaris, aprenents i públic en general.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter