25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Divendres, 28 de juny de 2019

  La resposta premiada de l'endevinalla de L'Estenedor ve de l'Argentina, Mollet del Vallès

  La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 157 ha estat Mirna Gais, seguidora de L'Estenedor des de l'Argentina. Ha recollit el premi un familiar en nom d'ella. La pregunta que fèiem era què vol dir perdre el nord. La resposta correcta era la 3. Desorientar-se, esgarriar-se

  Aquest any, el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un premi especial per a la persona que guanya el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una samarreta inspirada ens els accents diacrítics amb un toc ben simpàtic; un imant de la Superoptimota, també amb els 15 accents diacrítics i, el que diuen que és el més gratificant, una visita guiada pel centre, que ens permet descobrir tota la feina que es fa a l'Institut.  

  Ha estat un lliurament molt especial i emotiu, perquè el premi l'ha recollit un familiar de la Mirna en nom seu. Agraïm a la Mirna el seguiment d'aquest concurs des de tan lluny i li diem "Enhorabona!".

  Us animem a participar en la propera endevinalla corresponent a L'Estenedor 158. Ara preguntem què vol dir està algú fet una coca?

  1. Estar aixafat, desfet, per una causa física o moral.

  2. Estar molt content, satisfet, alegre.

  3. Estar afectat per una calor excessiva.

  4. Anar molt mudat.

  Per concursar, heu d'enviar la resposta de l'endevinalla a mollet@cpnl.cat. Molta sort!

  Recull de fotos


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter