25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dijous, 27 de juny de 2019

  Acaba el MuseuCat, Talleret de mots pels museus del Vendrell

  El MuseuCat, Talleret de mots pels museus del Vendrell és una activitat de l'Oficina de Català del Vendrell i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell que ha durat tot el curs 2018-2019

  El MuseuCat s'ha realitzat gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell. El carnet de concursant donava l'oportunitat als alumnes dels cursos de català i als participants del Voluntariat per la Llengua de visitar, de manera gratuïta i acompanyats, els cinc museus de la vila i la sala d'exposicions.

  Ara bé, el MuseuCat no ha estat només una activitat de coneixement de l'entorn. Ha estat també un concurs literari: després de cada visita els usuaris rebien una "paraula màgica". N'havien d'aconseguir sis i escriure un relat breu (o gravar un audiorelat, en el cas dels alumnes dels cursos bàsics i elementals) en què hi sortissin totes. 

  El dia de la festa de cloenda dels cursos de català es van donar a conèixer els guanyadors, que van ser Jéssica Castanyeda (nivell Bàsic), Rosa M. Olmo (nivell Intermedi) i Pelayo Cuesta (nivell de Suficiència). Tots ells es van endur un lot de llibres i de regals diversos.

      

  Els guanyadors: Jéssica Castanyeda (nivell Bàsic), Rosa M. Olmo (nivell Intermedi) i Pelayo Cuesta (nivell de Suficiència)

  Carnet de participant i llista de museus

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter