25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Montserrat Dimarts, 18 de juny de 2019

  Cloenda del VxL al Centre Penitenciari Lledoners

  El passat divendres, 31 de maig, les parelles lingüístiques formades en l'edició d'enguany del programa de Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners van fer-ne la cloenda amb un esmorzar conjunt i una trobada de valoració.

  Els voluntaris, que des del novembre fins al maig s'han anat traslladant un cop per setmana al centre, i els aprenents, la majoria dels quals estudien català a l'escola Carme Karr, van intercanviar opinions i van coincidir a posar de manifest la satisfacció personal que els han aportat les converses. Tant uns com altres van manifestar que a les trobades, a banda de practicar el català, es creava un clima distès i relaxat, i eren positives per l'intercanvi d'experiències i enriquiment personal que els suposaven.

  L'acte es va cloure amb un joc de llengua que consistia a resoldre enigmes i que va agradar molt als participants.

  Aquesta darrera edició ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l'escola d'adults Carme Karr i el CNL Montserrat. De cara al proper curs se'n preveu una nova edició amb nous participants i els de la darrera edició, que van manifestar l'interès per repetir l'activitat.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter