25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Diumenge, 16 de juny de 2019

  Alumnes de català participen en el Corpus de la Garriga 2019

  L'Oficina de Català de la Garriga participa en el Corpus des de fa més de deu anys. D'ençà del 2015 s'encarrega de la decoració de les escales de l'Església i els plafons de benvinguda, juntament amb els de l'associació del Corpus.

  El dia de Corpus a la Garriga és espectacular des de primera hora del dia. A tort i a dret hi ha caixes de flors, muntanyes de sorra, de terra, guixos per marcar el terreny... i gent amb molta empenta.

  L'Oficina de Català decora les escales de l'Església amb clavells de tots colors i munta unes cortines de flors (gerberes, clavells, margarides, peònies, algunes hortènsies...) per penjar-les a l'entrada de l'església. A més, per donar la benvinguda al nou Corpus i a l'accés de l'església, es preparen uns plafons a base de pètals de flors que mostren el logo escollit enguany.

  En conjunt han estat unes quantes hores del diumenge al matí en què alguns voluntaris i alumnes de català han decorat l'escenari que els corresponia i han pogut passar una bona estona coneixent i convivint una activitat centenària a la Garriga.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter