25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Diumenge, 16 de juny de 2019

  Cloenda de la 30a edició del Voluntariat per la llengua de Cardedeu

  El dijous 12 de juny a la tarda, al Museu Tomàs Balvey, es va fer la cloenda de la 30a edició del Voluntariat per la llengua (VxL) en què van assistir unes 22 persones, totes participants d'aquesta darrera edició del Voluntariat, que ha comptat amb 18 parelles lingüístiques. Malgrat que no hi va poder ser tothom -algunes persones van excusar la seva assistència-, es pot dir que hi va haver una bona representació del VxL. 

  En aquesta trobada estava previst que hi hagués una xerrada sobre alimentació saludable, que havia d'anar a càrrec de la voluntària Laura Padró, dietista i nutricionista, però es va haver de suspendre a última hora a causa de la malaltia d'un familiar seu. No obstant això, la trobada va servir per entaular una tertúlia distesa i relaxada entre tots els participants, que van poder compartir les seves experiències i vivències, en general amb un balanç positiu. Més d'una aprenenta va manifestar haver millorat la capacitat de parlar després d'haver participat en el VxL. Tot seguit, vam compartir un piscolabis de productes saludables, tal com estava previst.

  La tècnica de l'Oficina de Català, Assumpta Relats, va voler agrair la fidelitat i el compromís de totes les voluntàries i els voluntaris que han participat en el VxL de Cardedeu al llarg d'aquests 15 anys. Tots els presents van rebre un diploma de reconeixement a la seva tasca i com a agraïment a la seva contribució a l'ús social del català.

  Enguany, Cardedeu celebra 15 anys de Voluntariat per la llengua.

        


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter