25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Alt Penedès-Garraf Divendres, 14 de juny de 2019

  Finalitza el Club de lectura fàcil a les Roquetes

  Una dotzena de persones s'han trobat un cop per setmana a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes (Sant Pere de Ribes) per llegir i parlar en català.

  Diversos autors

  Aprofitant l'espai de la biblioteca, els assistents escollien i comentaven llibres de lectura fàcil. També s'han treballat els textos elaborats per la Direcció General de Política Lingüística Llegir per parlar, llegir per aprendre,

  S'han llegit textos de Narcís Oller, Montserrat Roig, Pere Calders, Manuel de Pedrolo, Maria Barbal i d'altres autors i autores de diferents èpoques i estils. A l'última sessió es van treballar els textos de Joan Brossa, ja que aquest any es commemora el centenari del seu naixement.

  Valoració positiva

  En general, les persones que han participat al Club pensen que ha estat una activat molt enriquidora, tant per poder millorar la comprensió dels textos, el vocabulari i l'expressió oral, com per haver pogut conèixer autors catalans fins aleshores desconeguts per a ells.

  També han valorat molt positivament el lloc de les trobades. La Biblioteca Josep Pla ha posat a disposició dels participants tot els materials de lectura fàcil que tenen i això ha permès un accés ràpid i més participatiu.


  Dotze persones s'han reunit a la Biblioteca Josep Pla, de les Roquetes, per seguir el Club de lectura fàcil.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter