25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimecres, 12 de juny de 2019

  Visita guiada a l'Ajuntament de Cervelló

  L'activitat té per objectiu fer conèixer les diverses administracions públiques que es poden trobar en aquesta vila als alumnes dels cursos de català per a adults, perquè puguin adreçar-s'hi en català

  El dilluns 3 de juny, els alumnes del curs Bàsic 3 de l'Oficina de Català de Cervelló, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han assistit a una visita guiada a l'Ajuntament de Cervelló a càrrec de l'alcalde, José Ignacio Aparicio, i de la regidora de Cultura,  Montse Canas.

  L'alcalde i la regidora han presentat als alumnes del curs de català el consistori i han comentat breument les tasques que s'hi duen a terme. També han visitat la Sala de Plens, la Sala de Govern i el despatx de l'alcalde. Per acabar, l'alcalde els ha donat un detall de la visita i els alumnes que han volgut han pogut fer preguntes sobre temes concrets a l'alcalde i a la regidora present a l'acte.

  L'objectiu d'aquesta activitat és acostar els alumnes al municipi i al seu màxim òrgan de govern, l'Ajuntament, un equipament municipal molt important i imprescindible a la vila, perquè puguin adreçar-s'hi en català.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter