25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dimecres, 5 de juny de 2019

  Les pel·lícules 'Mr. Link' i 'Lino' s'estrenen en català

  Es podran veure doblats en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Dos films d'animació adreçats a un públic familiar, Mr. Link i Lino, s'estrenen aquest divendres, 7 de juny, doblats en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Mr. Link

  Chris Butler dirigeix aquest film d'animació en stop-motion sorgit de Laika Films. D'aquest estudis s'han pogut veure en català films com Els mons de Coraline i Els Boxtrolls.

  Sir Lionel Frost, un investigador de mites i monstres, busca la baula perduda entre l'home i la bèstia. Quan troba un immens ésser pelut que parla decideix ajudar-lo a trobar els altres membres de la seva espècie encara que per fer-ho calgui travessar mig món amb l'ajut d'Adelina Fortnight, una dona avançada al seu temps.

  La pel·lícula, distribuïda per eOne Films, es podrà veure a: Cines Verdi, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa SOM Multiespai i Palau Balaña Multicines.

  Lino

  Aquest film d'animació brasiler ha estat dirigit per Rafael Ribas. Distribuït per Paycom Multimedia el protagonitza el Lino, un jove força malastruc que treballa fent de gat en festes infantils. Tot i que li agrada la canalla està fart de suportar que els nens se'n riguin i decideix canviar la seva vida. Per aquest motiu, contracta els serveis d'un mag.

  El film es podrà veure als Cinemes Girona.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter