25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dilluns, 3 de juny de 2019

  Alumnes de català participen en un taller nàutic i surten a navegar amb el GEN Roses

  Partint d'un projecte elaborat entre el Grup d'Esports Nàutics (GEN Roses) i l'Oficina de Català de Roses, l'objectiu del qual és promoure un marc d'activitats relacionades amb l'àmbit dels esports nàutics, entre alumnes i parelles lingüístiques, aquest dilluns hem dut a terme un nou  taller

  El taller d'enguany ha estat plantejat per treballar la part més pràctica de la navegació. Després d'una explicació detallada de les diferents parts d'una embarcació, els alumnes han ajudat a muntar i a preparar tres barques de vela lleugera, els raqueros, seguint les instruccions dels tècnics. Un cop enllestides les embarcacions, han pogut sortir a navegar per la badia de Roses. El taller ha anat a càrrec de personal tècnic de l'equip del GEN Roses.

  A través d'aquest projecte es pretén aplicar, sobre el terreny, les habilitats i els coneixements lingüístics que els alumnes han après a l'aula. A més, aquesta col·laboració els permet conèixer una de les entitats més emblemàtiques de la població i sentir-la partícip del seu procés d'adquisició de la llengua catalana.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter