25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Divendres, 31 de maig de 2019

  Participació dels alumnes del curs Bàsic 3 a la X Marató de Contes de Corbera de Llobregat

  Expliquen contes i tradicions de Colòmbia i del Paraguai 

  Els alumnes del curs de català del nivell Bàsic 3 de l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han participat en la X Marató Solidària de Contes organitzada per La Xarxa-Corbera que ha tingut lloc el dissabte 18 de maig al teatre de la  Societat Sant Telm.

  Dies abans i a l'aula, els alumnes s'han organitzat en dos grups i han triat un conte relacionat amb la cultura paraguaiana i l'altre amb la de Colòmbia. Els alumnes han redactat els contes i adaptat les tradicions que coneixien. També s'han encarregat de buscar els vestits i complements per ambientar l'explicació d'un dels contes. Finalment els contes han portar per títol Ñandutí i Juya. Ñandutí, que vol dir teranyina en guaraní i també és el nom d'un dels teixits més coneguts i típics del Paraguai. Juya és el nom de l'esperit que porta la pluja a la zona deserta on viu la tribu dels Wayuú, a la Guajira colombiana.

  Els voluntaris de les parelles lingüístiques han aprofitat alguna estona de les seves trobades per ajudar als aprenents a tenir més fluïdesa i a fer la lectura en veu alta amb més seguretat.

  La participació dels alumnes en aquesta activitat ha sigut molt enriquidora, els ha donat seguretat i han parlat en català davant de força públic.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter