25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Cornellà de Llobregat Dilluns, 3 de juny de 2019

  Els cursos del matí de Cornellà participen en el 'III Taller de jocs a l'aula'

  L'alumnat del Bàsic 2, Bàsic 3 i del segon mòdul del curs SOC continua l'aprenentatge de català i el practica d'una manera més lúdica. 

  A partir de cinc jocs de taula, el Sisset, el Setsis, el Vuitdeu, l'Scrabble i el Qui és qui, una cinquantena alumnes han pogut practicar el vocabulari que han après als cursos i refrescar l'escriptura de les paraules. Durant una hora, 10 grups de 5 alumnes cadascun han estat coneixent aquests jocs en català jugant-hi de manera simultània. I cada 20 minuts els grups canviaven de taula i, per tant, de joc perquè els participants  poguessin conèixer cadascun dels jocs.

  L'activitat ha tingut molt d'èxit i els alumnes n'han destacat el fet d'haver hagut de portar a la pràctica tot allò que han après a l’aula. A més d'aquests jocs, durant la setmana el Centre va tenir a disposició dels cursos els jocs de l'Scrabble, el Codi Secret i el Kidnelis per seguir aprenent català de manera lúdica.

  Aquesta acció estava destinada a promoure el joc i la joguina en català entre l'alumnat del CNL dins la campanya 'I tu, jugues en català?', una campanya destinada a fomentar l'ús i consum de l'oferta lúdica en català. És per això que cada participant ha pogut endur-se a casa un llapis i un adhesiu de la campanya.

   ​ ​​   ​​

   ​ ​​   ​​​


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter